menu_img_page_image1_1565165830.png

6000 m2 showroom

menu_img_page_image2_1565165830.png

Breed aanbod

De collega's van krimpenerwaard

article_image1_1584017605.png

Jeroen Kik

Oprichter/eigenaar

Jeroen Kik heeft twee families: zijn eigen gezin en het team van Autocentrum Krimpenerwaard. Thuis geniet hij van zijn vrouw en zoontje Vic die gek is op ballen én – tot opluchting van papa Jeroen - auto’s! Een harde werker, maar wanneer Jeroen even de tijd aan zichzelf heeft, geniet hij van watersport. Varen, waterskiën; hij vindt het heerlijk. ‘Even niets aan je hoofd hebben’, noemt Jeroen het. Rust in optima forma.

article_image1_1584017648.png

Mayce

Bedrijfshond

Onmisbaar. Een icoon. Eerste werknemer van Autocentrum Krimpenerwaard. We hebben het over Mayce, onze bedrijfshond. Labradoodle met een hoge mate van populariteit bij zowel onze medewerkers als onze klanten. Mayce straalt rust uit, is vriendelijk en altijd bereid tot kroelen. Of Mayce wel eens blaft? Alleen als ze een niet te stuiten behoefte heeft aan een lekker hondenkoekje.


 
article_image1_1584017627.png

Thomas Timmer

Sales Manager

Dertiger met veel energie en natuurlijk leiderschap. Thomas stuurt het team aan, heeft goed contact met klanten. Spin in het web dus. Thomas is helemaal thuis in de automotive wereld en geweldig meegegroeid met ons bedrijf. Hij houdt van jonge gebruikte auto’s met looks en de kwaliteit. Wij ook, dus dat schept een band. In zijn vrije tijd klimt Thomas graag op de racefiets voor een tourtje of een imposante demarrage. Geen berg te hoog. Zo is Thomas.

article_image1_1587110634.jpg

Henry Heijkoop

Verkoper

Tentje opgezet, hengels klaar en dan rustig wachten tot er een karper bijt. Verkoper Henry Heijkoop maak je niet blijer dan met een verblijf aan de waterkant. De Krimpenaar kent alle stekkies in de regio. Van auto’s heeft hij ook veel verstand. Vooral de techniek interesseert hem mateloos. Als kleine jongen ging hij met zijn vader mee naar diens garage. Auto’s poetsen en schoonmaken evolueerden tot onderhouden en repareren en een afgeronde opleiding tot autotechnicus. Vandaag de dag verkoopt hij auto’s. Dit doet hij met veel plezier.

article_image1_1584017815.png

Conny Hoogendijk

Hoofd administratie

Conny is een beetje de moeder van het bedrijf. Logisch met al die jonge collega’s om zich heen. Ooit had Conny samen met haar man een eigen bedrijf. Na de verkoop daarvan wilde ze weer wat om handen hebben, het liefst iets op het administratieve vlak. De baan die daarbij past, vond ze bij Autocentrum Krimpenerwaard. Of ze van auto’s houdt? Conny heeft meer met cijfers. En daar zijn wij dan weer erg blij mee!

article_image1_1586263579.jpg

Gerard Rikkers

Operationeel manager

Als operationeel manager regelt Gerard van alles voor het bedrijf. Van autotransport tot en met het proces van afleveren en alles wat daar tussen zit. Gerard houdt van blije klanten én van een goede sfeer binnen het bedrijf. Op beide vlakken scoort Autocentrum Krimpenerwaard goed, stelt hij vast. In zijn vrije tijd pakt Gerard graag een hotel en dan gaat de fiets mee. Twee dagen weg is genoeg. Gewoon even lekker opladen en daarna weer verder genieten op de zaak!

article_image1_1584018186.png

William de Pater

Inname- en afleveringsmedewerker

Hij zocht een bijbaantje. Dat liep een beetje uit de hand. William de Pater wordt inmiddels helemaal opgeslokt door zijn werk als inname- en afleveringsspecialist bij Autocentrum Krimpenerwaard. Een tiener met een fulltime baan dus. En een echte whizzkid. William controleert auto’s op uiterlijkheden en stuurt de poetsers en de fotograaf aan. Afleveren vindt hij het mooist om te doen. De tevredenheid van de klanten; William kan er geen genoeg van krijgen. Puur genieten, noemt hij dat. Wij ook.

article_image1_1584018198.png

Jannienke Kalkman

Marketing/Communicatie

Jong, snel, wendbaar, betrouwbaar, smart en voorzien van vele talenten. Jannienke begon bij ons als stagiaire op basis van een spontane sollicitatiemail. Vijf minuten later kreeg ze antwoord en kwam op gesprek. Daarna ging ze aan de slag als medewerker marketing/communicatie. En dat doet ze goed! Jannienke is sterk in creativiteit én super klantvriendelijk. Haar favoriete auto? Dat is de Fiat 500.

article_image1_1586263018.jpg

Johanan Casteleijn

Algemeen medewerker

Via zijn vriend William kwam Johanan in contact met Autocentrum Krimpenerwaard en hij was meteen verkocht. Als student 2 dagen een bijbaantje bij een bedrijf van jouw grote passie(auto’s), dan heb je het goed voor elkaar. Als mbo student verkoopmedewerker kan je de theorie dan ook direct aan de praktijk toetsen. Daarnaast hebben voetbal en wielrennen zijn interesse.

article_image1_1586263419.jpg

Ferry Teller

Leiding reconditionering

Een auto spic en span afleveren, vanuit zijn domein(de poetsloods) in de showroom en uiteindelijk aan de klant maakt Ferry gelukkig. Zorgen dat de auto als visitekaartje dient voor ons bedrijf, schoon en blinkend, dat dan de auto zelf naar de showroom rijden, het einde. Misschien nog wel mooier dan de lange strandwandelingen die hij graag maakt met zijn vriendin. Alhoewel hij dan ook graag mooie foto’s maakt van de natuur.

Volg ons op instagram: @Autocentrumkrimpenerwaard

Whatsapp ons